Loading...

Kantoorruimte.

Wij zoeken creatieve huurders

Kantoorruimte te huur
Kom jij bij ons huren?

DUTCH PICTURE INDUSTRY zoekt creatieveling/ bedrijf! Wie gaat onze studio in Amsterdam N-West, op de grens met Oud-Zuid verrijken?

Wij zoeken bedrijven die ons aanvullen, om de ruimte mee te delen. Wij denken aan; motion designers, animatoren, grafisch ontwerpers, communicatiestrategen of website bouwers. Momenteel zit er al een creatief reclamebureau bij ons gevestigd. De ruimte is ook evt. te delen met anderen.

Wij zitten in studio OH3 op de bovenste (2e) verdieping, hier is onze mooie , lichte en ruime creatieve werkplek. Makkelijk bereikbaar doordat we vlak naast de ring A10 en de metro (halte Heemstedestraat) zitten. In OH3 zijn meerdere creatieve, internationaal opererende bedrijven gehuisvest, zoals KAZMOK, ROETZ bikes en Joris Laarman Studio. Daarnaast verzorgt Coffeemania naast een prettige sfeer, heerlijke koffie en geweldige broodjes.

In onze studio van 160M2 is een zelfstandig af te sluiten unit van 20M2 te huur. Hiervoor zoeken wij creatieve huurders. Daarnaast zijn er ook flexplekken te huur.

DUTCH PICTURE INDUSTRY is een internationaal opererend film productie bedrijf gericht op het maken films die inspireren en motiveren. Meer over ons op www.dutchpictureindustry.com. Naast het delen van de ruimte zien wij het als een unieke kans om, waar mogelijk ook een regelmatige samenwerking aan te gaan. Daarom zijn we ook benieuwd naar wat je zoal gedaan hebt.

Wat kost het?
432,- Euro ex. BTW

Wat krijg je?
- Afsluitbare zelfstandige werkruimte van 20m2, beveiligd met alarm
- Gebruik van internet. (450 mb)
- Gebruik van gemeenschappelijke ruimte (Keuken, eettafel, toilet)
- Vergaderruimte in goed overleg
- Schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimte.

Heb je interesse? Kom een keer kijken, om te zien of jij je buro hier wel ziet staan. Graag reageren via info@dutchpictureindustry.com of bel 020-7077343 en vraag naar Brechtje of bel mobiel 06-13714720
 Previous  All works Next